Senteret sitt bannerbilde

Frisklivssenteret i Bærum


Frisklivssenteret i Bærum er Bærum kommunes frisklivssentral. Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal helsetjeneste.

Målgruppen er de som har økt risiko for, eller som har utviklet sykdom og trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.

Frisklivssenteret hjelper og støtter deg som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold eller tobakk, gjennom individuelle samtaler og gruppebaserte tilbud.

Du trenger ikke å ha en diagnose eller være syk for å delta. Frisklivstilbudet varer i tre måneder og du kan bli henvist av fastlegen eller annet helsepersonell gjennom en frisklivsresept.Du er også velkommen til å ta direkte kontakt med oss på mobil 97402798.

Ønsker du å endre levevaner?

Regelmessig fysisk aktivitet, et sunt kosthold og et tobakksfritt liv er viktig for god helse og trivsel. Det kan beskytte deg mot en rekke livsstilssykdommer og gi deg overskudd, redusere stress og fremme sosialt samvær.

Vil du være med?

Henvisning til Frisklivssenteret skjer gjennom frisklivsresepten. Resepten skrives ut av fastleger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, kiropraktor, spesialisthelsetjenesten, NAV, eller du kan ta direkte kontakt med oss selv. Bruk sort kulepenn ved utfylling av resepten, av hensyn til skanning hos oss. Blå kulepenn blir borte.

Våre tilbud

 

Frisklivsresept

Prosedyreskriv for henvisning

Les om Frisklivssenteret bærum kommune sine nettsider

Følg Frisklivssenteret på Instagram

Følg Frisklivssenteret på Facebook